​Samarbejdspartnere

Dr. Boy

Dr. Boy blev etableret i 1968 og har siden da leveret mere end 40.000 maskiner til hele verden. Alle Boy sprøtestøbemaskiner er bygget efter tysk produktionsstandard og overholder selvfølgelig EU's maskindirektiv og alle EU sikkerhedsnormer. Dr. Boy blev i 1994 certificeret i henhold til ISO9001.

Dr. Boy har specialiseret sig i mindre maskiner op til 1.000 kN lukkekraft, med høj ydeevne, minimalt energiforbrug og fornuftig pris.

Bondabelt Ltd.

Deres partner i alle former for aftræksbånd til ekstrudering. Fra almindelige flade bånd til specielle profilerede bånd og klodser til kædeaftræk. Specielt fremstillede bånd til Deres opgave. Stort udvalg i materialer rekvirer prøvesortiment.

Nolden Regelsysteme GmbH producerer Hi-Tech styringer til varmkanalsystemer, styring af servomotor regulerede nålelukkedyser og integrerede kavitettryks sensorer i sprøjtestøbeværktøjer.

Nolden kan levere fra enkle indskuds styringer til super avancerede touch skærm mikroprocessor styringer.

Jenco Ltd.

Komplet program i materialehåndtering. Fra den lille B8 materialesuger til store siloanlæg. Materialemixere (gravimetrisk og volumetriske) tørlufttørrere, varmluftørrere etc.

Invotec Solutions Limited

Invotec Solutions filosofi er at sælge innovative produkter som f.eks. Smartflow der har været første valg hos flere tusinde firmaer inden for plastindustrien i mange år.

eurotec Engineering Plastics

eurotec udvikler og fremstiller termoplastiske compounds I konstruktionsplast , og er i stand til at tilbyde et bredt udvalg af produkter og service for markedsområder som bl.a. automobilindustri, elektrisk industri og konstruktion for industri og hjem.

Herzog

Den førende producent af nålelukkedyser til sprøjtestøbemaskiner. Fjederbelastede såvel som hydraulisk eller pneumatisk aktiverede. Producerer ligeledes Dyser for Gas og Injektion (GIT) og lukkedyser for elastomer herunder silikonegummi.

Stamixco

Specialvirksomhed der fremstiller statiske miksere til sprøjtestøbning og ekstrudering. Statiske miksere giver en væsentlig bedre dispergering af farvestoffer og additiver samt en fremragende homogenisering af smelten.

DESCO

Desco Co. Ltd.blev etableret I 1999 I Syd Korea og tilbyder materialer især til Automobil industrien.

SAMYANG

Samyang Corporation tilbyder materialer især til automobil industrien og elektrisk- og elektronisk industri.

LG MMA

Er en del af LG gruppen. LG MMA er en af de største producenter af PMMA.

Kontaktoplysninger​

​H H plastkombi a/s

Kildevej 162
3200 Helsinge
Tlf.: 48 79 98 88
E-mail: mail@hh-plastkombi.dk 

CVR: 30600665

H H plastkombi a/s

​H H plastkombi a/s blev etableret den 1. november 1990 som handels- og servicevirksomhed indenfor plastindustrien. Vi repræsenterer en række velrenomerede producenter af plastråvarer, maskiner og følgeudstyr til plastindustrien, hovedsageligt i Danmark. Læs mere

HH Plastkombi A/S​ - masker og råvarer til plastindustrien