Sprøjtestøbemaskiner​

Vi forhandler sprøjtestøbemaskiner fra Dr. BOY i Tyskland. BOY er eksperten i mindre maskiner med lukketryk fra 63 til 1000 kN. Maskinernes styring er den avancerede Procan Alpha 4 der indikerer at BOY også har taget industristandard 4 til sig. BOY maskiner er kendetegnet ved kompakt bygning, lavt pladsbehov og utrolig energivenlig. BOY har produceret og leveret mere end 40.000 maskiner til dato.

Læs mere på www.dr-boy.de

Dr. Boy blev grundlagt i 1968 af Max Schiffer og den første Boy 15 blev introduceret. Siden er det blevet til mange nyudviklinger og Boy er i dag blandt de førende producenter af sprøjtestøbemskiner. Alle typerne er fuldhydrauliske maskiner med den efterhånden legendariske styring Procan Alpha nu i version 4. Alle Boy maskiner kan udrustes til forarbejdning af termoplast, hærdeplast, gummi og flydende silikone (LSR)

Boy maskiner er meget præcise og utrolig energibesparende.​

Kontaktoplysninger​

​H H plastkombi a/s

Kildevej 162
3200 Helsinge
Tlf.: 48 79 98 88
E-mail: mail@hh-plastkombi.dk 

CVR: 30600665

H H plastkombi a/s

​H H plastkombi a/s blev etableret den 1. november 1990 som handels- og servicevirksomhed indenfor plastindustrien. Vi repræsenterer en række velrenomerede producenter af plastråvarer, maskiner og følgeudstyr til plastindustrien, hovedsageligt i Danmark. Læs mere

HH Plastkombi A/S​ - masker og råvarer til plastindustrien