Tilbehør​

Nickerson er placeret i Storbritanien og leverer en lang række af nødvendige artikler til sprøjtestøbning og ekstrudering så som varmebånd, termofølere, maskindyser, snekkespidser, spærreringe, komplette tilbageløbsspærrer og ikke mindst snekker og cylindre til alle maskiner både i nitreret- og bimetal udgave. Og altsammen til konkurrencedygtige priser.

Herzog i Schweiz fremstiller nok markedets bedste lukkedyser til sprøjtestøbemaskiner, både fjederbelastede og hydraulisk/pneumatisk aktiverede dyser. Der findes en Herzog dyse til enhver opgave og til forarbejdning af ethvert plastmateriale.

Stamixco er ligeledes en virksomhed beliggende i Schweiz. Stamixco fremstiller en af de mest effektive statiske mixere til plastforarbejdning. Vi leverer løse miksere såvel som komplette mikserdyser med varmebånd og termoføler til enhver sprøjtestøbemaskine.​

Invotec Solutions Ltd. Leverandør af tilbehør til sprøjtestøbning bl. a. SMARTFLOW programmet med vandfordelere, flow målere elektroniske og mekaniske, flow regulatorer, udstøder hurtig koblinger og meget mere.

Nolden Regelsysteme GmbH har 40 års erfaring i produktion af styringer til varmkanal systemer. Moderne varmkanaler har brug for Hi-Tech styringer der arbejder med høj præcision og hurtig reguleringshastighed. Nolden har med sine super moderne touch skærm styringer nået et meget højt niveau for moderne reguleringsteknik.

Nolden er ikke kun temperaturstyring, men også integreret styring af kavitets tryksensor der bl.a. kan bruges til styring af sprøjtestøbemaskinens eftertryk.

Seneste nyt fra Nolden er styring af varmkanal nålelukkedyser med servomotorer.​

Nolden er også leveringsdygtig i stik og kabler samt konfektionerede kabler til varmkanal systemer.

Kontaktoplysninger​

​H H plastkombi a/s

Kildevej 162
3200 Helsinge
Tlf.: 48 79 98 88
E-mail: mail@hh-plastkombi.dk 

CVR: 30600665

H H plastkombi a/s

​H H plastkombi a/s blev etableret den 1. november 1990 som handels- og servicevirksomhed indenfor plastindustrien. Vi repræsenterer en række velrenomerede producenter af plastråvarer, maskiner og følgeudstyr til plastindustrien, hovedsageligt i Danmark. Læs mere

HH Plastkombi A/S​ - masker og råvarer til plastindustrien